Loading 0
Share

O
Nama

eView studio za fotografisanje i izradu Virtuelnih 360° tura.
Postavljanje tura na Google Steet View. Samostalne ture na našem serveru.
Facebook ture. Little planet...

Scroll Down
01

Ukratko o nama

eView je studio specijalizovan za fotografisanje, izradu i editovanje Virtuelnih 360° tura - Prezentacija na internetu. Naš tim čine kreativni stručnjaci koji snimaju, edituju i kreiraju prilagođene virtuelne ture.

eView Studio

Sa nama unapredite
Vaše predstavljanje na internetu

Objedinjujemo najsavremeniju tehnologiju koja je povezana, upotrebljiva i koja će imati pozitivan uticaj na Vaše poslovanje. Mi nismo samo kreatori VR tura, već Vam možemo pomoći da napravite strategiju i pravo rešenje za Vaše poslovanje.

Više od 20 godina radnog iskustva u grafičkom dizajnu, izradi internet prezentacija i marketingu.

Sa sedištem u Užicu, eView studio nastoji da bude lider na tržištu Virtualnih 360° tura u Srbiji. Ponosimo se tim što gradimo trajne odnose sa našim klijentima kako bismo im pomogli u stvaranju odličnih marketinških alata.

eView Portfolio
01.

Pitanja o virtuelnim turama

Šta je virtuelna tura. Cena virtualne ture. Mesečni troškovi. Društvene mreže. Prilagođen dizajn. Koliko traje snimanje. MOžemo li uključiti ljude u našu turu. Izmene nedostataka na fotografijama. Vreme izrade virtualne ture.

Šta je virtuelna tura

Virtuelna tura u 360° je tehnologija koja vam na najbolji način prikazuje bilo koji prostor uz pomoć fotografije i web programiranja.

01.
Detaljno

Virtuelna tura u 360° je inovativna tehnologija koja vam na najbolji način prikazuje bilo koji prostor uz pomoć panoramske fotografije i web programiranja. U virtuelnim turama stvarate osećaj prisutnosti u prostoru dok posmatrate ekran Vašeg elektronskog uređaja. Svaka virtuelna prezentacija je napravljena od više pojedinačnih fotografija koje se u postprodukciji spajaju u jednu. Visokokvalitetni HDR vizuelni prikazi i bogate opcije navigacije su standard za naše ture..

Cena virtuelne ture

Cena virtuelnog obilaska zavisi od veličine i složenosti projekta. Sve ponude baziramo na količini pojedinačnih 360 fotografija koje su...

02.
Detaljije

Cena virtuelnog obilaska zavisi od veličine i složenosti projekta. Sve ponude baziramo na količini pojedinačnih 360 fotografija koje su vam potrebne i količini interaktivnih informativnih tačaka koje želite da dodate.

Mesečni troškovi

Nema mesečnih troškova kada sami hostujete virtuelnu turneju na sopstvenom serveru veb stranice. Jednostavno vam pružamo sve...

03.
Detaljije

Nema mesečnih troškova kada sami hostujete virtuelnu turneju na sopstvenom serveru veb stranice. Jednostavno vam pružamo sve potrebne datoteke i fascikle, a vi zatim ugrađujete obilazak na stranicu po vašem izboru. Ako želite da hostujemo datoteke za vas, za to se plaća mala godišnja naknada, u zavisnosti od veličine vašeg virtuelnog obilaska i očekivanog broja posetilaca.

Društvene mreže

Sve naše ture po dogovoru možemo da postavimo i na Google Street View i Google mape. Možemo Vam takođe i poslati fotografije koje...

04.
Detaljije

Sve naše ture po dogovoru možemo da postavimo i na Google Street View i Google mape. Možemo Vam takođe i poslati fotografije koje ćete sami postavljati na mnoge društvene mreže (Facebook, Instagram, Twiter, …). Pored toga smo u mogućnosti da Vam i napravimo i virtuelni video Vaše ture koji možete postaviti na Youtube.

Prilagođen dizajn

Naše virtuelne ture su u potpunosti prilagođene za sve multimedijalne uređaje (računare, tablete, mobilne telefone, smart televizore) nezavisno.....

05.
Detaljno

Naše virtuelne ture su u potpunosti prilagođene za sve multimedijalne uređaje (računare, tablete, mobilne telefone, smart televizore) nezavisno od veličine ekrana uređaja. Sve su napravljene u HTML5 kodu koji omogućava besprekorno glatak rad bez dodatne instalacije bilo kakvih plejera ili pluginova. Svaka tura može sadržati Vaš logo kao i interaktivni meni za upravljanje sadržajem. Pored toga u samoj turi se i nalazi i lokacija na Google Mapi. Po potrebi u turu možemo postaviti i Vaše fotografije u obliku galerije, info stranu, telefone, adresu, plan objekta… Sve naše ture su dizajnirane po meri i zahtevu klijenta.

Koliko traje snimanje

Našim profesionalnim fotografima je potrebno 1-2 minuta da snime pojedinačnu fotografiju od 360°. Ovo ne uključuje vreme potrebno da se osigura ...

06.
Detaljije

Našim profesionalnim fotografima je potrebno 1-2 minuta da snime pojedinačnu fotografiju od 360°. Ovo ne uključuje vreme potrebno da se osigura da je područje spremno za snimanje. Ovo može uključivati pomeranje stolica ili nameštaja, uklanjanje kutija ili skladišta i uklanjanje ličnih stvari iz prostora. Pre svakog snimanja pružićemo Vam savete za pripremu objekata.

Izmene na fotografijama

Standardno uklanjamo mrlje kao što su mrlje na podu, zidovima. Po potrebi zamagljujemo informacije koje možda ne...

07.
Detaljije

Standardno uklanjamo mrlje kao što su mrlje na podu, zidovima. Po potrebi zamagljujemo informacije koje možda ne želite da prikažete, a možemo čak i da uklonimo slike ili postere koje niste skinuli na dan snimanja. Za malu naknadu možemo čak i da izvršimo složene izmene kao što je uklanjanje velikih predmeta iz sobe ili uklanjanje vozila sa spoljašnjih snimaka. Vaše ture mogu biti bez ljudi, fokusirane na same prostore, ili pune vašeg osoblja, učenika, naučnika ili čak životinja! Daćemo vam najbolje savete u zavisnosti od podešavanja svake oblasti.

Vreme izrade

Ovo u velikoj meri zavisi od veličine i složenosti virtuelnog obilaska. Mali projekti se mogu završiti za samo 3-4 radna dana. Veliki projekti...

08.
Detaljije

Ovo u velikoj meri zavisi od veličine i složenosti virtuelnog obilaska. Mali projekti se mogu završiti za samo 3-4 radna dana. Veliki projekti mogu trajati 3-4 nedelje. Takođe možemo da radimo u skladu sa vašim rokovima, pa nas obavezno obavestite koji su to pre početka projekta.

02.
 • Kompatibilnost

  Kompatibilan sa svakim pretraživačem i uređajem. Od telefona do tableta, od Apple-a do Android-a i od Chrome-a do Safarija. Naše ture rade na svakom pretraživaču i uređaju. Nema potrebe za preuzimanjem specijalnog softvera ili određenih aplikacija, oni savršeno rade dodirom prsta ili klikom miša.

  01.
 • Dizajn

  Jednostavan dizajn i elegantan interfejs virtuelnog obilaska naglašava oštar, živahan kvalitet našeg rada. Naši obilasci sa glatkim pomeranjem su čisti, jednostavni i laki za navigaciju. Sa mnoštvom dodataka i funkcija, napravićemo prilagođeni obilazak od 360° prilagođen vašim potrebama.

  02.
 • Društvene mreže

  Besprekorna integracija sa vebom i društvenim medijima. Uklјučivanje naših virtuelnih tura u vašu veb stranicu ili platformu društvenih medija nikada nije bilo lakše. Sa jednostavnim kopiranjem i leplјenjem, obilasci se ugrađuju trenutno. Čak se mogu gledati uživo na vašoj veb lokaciji ili Facebook-u..

  03.
03.